Nicole Richie progovorila o trudnoći i zatvoru

"ISTINA je, trudna sam. U četvrtom sam mjesecu, jedva čekam postati majkom", rekla je problematična Nicole Richie u televizijskom intervjuu s Diane Sawyer, a osvrnula se i na četverodnevnu zatvorsku kaznu koja ju zbog vožnje u alkoholiziranom stanju očekuje nakon poroda. "Idem u zatvor i preuzimam odgovornost za ono što sam učinila", kaže "preporođena" Nicole.

Nakon brojnih spekulacija, Nicole Richie potvrdila je da je u četvrtom mjesecu trudnoće, a otac djeteta je njezin dečko Joel Madden iz grupe Good Charlotte. Voditeljica i kći pjevača Lionela Richija izjavila je da je, unatoč zatvorskoj kazni koja je očekuje, presretna i jedva čeka postati majkom. Poznata TV voditeljica Diane Sawyer pozvala ju je, naime, u svoju emisiju kako bi problematična trendsetterica prekinula brojna nagađanja o trudnoći i ocu djeteta.

Nicole je progovorila i o četverodnevnoj zatvorskoj kazni koju je zaradila zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. "To je moja greška, i da se osobno mogu ispričati svakome tko je izgubio voljenu osobu zbog vožnje u pijanom stanju, to bih i učinila. Nažalost, to ne mogu, ali plaćam svoju grešku, preuzimam odgovornost kao odrasla osoba", uvjerava Nicole američku javnost, ali i samu sebe. Njeni prijatelji, naime, kažu da je sudsku presudu teško podnijela, ali, za razliku od frendice Paris Hilton, ne želi raditi javnu dramu.

Završio "jednostavni život"

Reality show "The Simple Life" nakon pet godina prikazivanja ne zanima više ni gledatelje, ni TV šefove, ali ni glavne protagonistice Paris Hilton i Nicole Richie. Posljednji nastavak, u kojem su djevojke pokušale glumiti crnkinje, mnoge je uvrijedio, pa su djevojke dobile otkaz. Ipak, zbog činjenice da su "potjerane" s jedinog konkretnog posla u životu nisu previše tužne. "Bile su to predivne godine. Drago mi je što show završava na vrhuncu popularnosti", kaže Paris.

D.K.

Pročitajte više