Nicole Scherzinger objavila fotke s odmora, fanovi je kritiziraju: "Pogrešan tajming"

Foto: Instagram

PJEVAČICA Nicole Scherzinger nedavno je naišla na kritike obožavatelja nakon što je objavila fotografije u bikiniju s odmora u Grčkoj. Inače, Nicole je rođena u Honoluluu, ali je odrasla u Louisvilleu. S obzirom na to da je porijeklom s Havaja, pratitelji su je napali jer objavljuje takve fotografije usred šumskih požara na Mauiju.

Obrisala fotografije s odmora

"Shvaćamo da voliš pozirati u bikiniju, ali tajming je malo pogrešan", "Maui gori, a ti poziraš polugola", komentirali su joj ispod fotografije s odmora, koju je Nicole naposljetku obrisala. Prije te objave Nicole je napisala "Molite za Maui" te ostavila poveznicu na kojoj je moguće donirati sredstva. 

Nakon brojnih kritika i obrisane fotografije Nicole je objavila video na Instagramu i apelirala na pratitelje da doniraju novac onima koji su pogođeni požarima.

"Maui treba našu pomoć. Molim vas, učinite što god možete da pomognete", kaže, između ostalog, u snimci. No i ispod tog videa se našlo negativnih komentara. Mnogi su pisali kako se novac ne bi trebao uplaćivati Crvenom križu, već direktno obiteljima kojima je potrebna pomoć, a neki su primijetili i da je ovaj video objavila nakon što su je kritizirali zbog fotografija u kupaćem kostimu.

Podsjetimo, nakon smrtonosnih šumskih požara na otoku Mauiju broj žrtava je prešao 100, dok se oko 1300 ljudi vode kao nestali. 

Pročitajte više