Nije se oglašavala: Vukojevićevoj ženi 40. rođendan zasjenile njegove prijetnje

Foto: Facebook

BIVŠA Miss Hrvatske Andreja Vukojević, koja se našla u medijima proteklog vikenda nakon što joj je suprug Ognjen Vukojević u alkoholiziranom stanju prijetio, jučer je proslavila 40. rođendan.

Prijatelji su joj putem društvenih mreža čestitali, a direktorica marketinga u Hrvatskoj pošti čestitke je lajkala, iako se nije oglašavala.

Bivši hrvatski reprezentativac i aktualni izbornik mlade U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević završio je na policiji nakon što je supruzi prijetio. 

"...s nakanom da je uplaši počeo je vikati na nju, a potom joj je, osnovano se sumnja, izrekao prijetnje koje se odnose na nju i članove njezine uže obitelji. Nakon što je oštećenica u strahu za svoj život mobitelom pokušala nazvati policiju, okrivljenik joj je, osnovano se sumnja, iz ruke pokušao istrgnuti mobitel odgurnuvši je", stoji u priopćenju Općinskog državnog odvjetništva Zagreb.

Nakon što je pušten iz policije, Vukojević ne smije prilaziti supruzi bliže od 200 metara.

Ognjen Vukojević i Andreja Vukojević (djevojački Ćupor) u braku su od 2016. godine.

Crnokosu Andreju javnost pamti kao Miss Hrvatske 2000. godine. Nakon izbora za Miss svijeta, gdje se i nije proslavila, Andreja je upisala studij ekonomije, koji je potom i završila. 

Misica i nogometaš vezu su započeli 2008. godine, a ljubav je potrajala dvije godine te su naprasno prekinuli. 2016. godine iznenadili su javnost pomirenjem, a ubrzo i vijestima o zarukama i Andrejinoj trudnoći. U prosincu 2016. dobili su sina.

Pročitajte više