Nije vic: Mike Tyson uništio Chucka Norrisa jer mu je maltretirao suprugu

Foto: Splash/YouTube/Giphy

BROJNI vicevi tvrde da je Chuck Norris neuništiv i da mu nitko ne može stati na kraju. No, kada se Chuck početo motati oko žene Mikea Tysona, slavni boksač je stao na kraj svim legendama o filmskom snagatoru Norrisu.

Naime, Tysonov bivši tjelohranitelj poznat samo kao T ispričao je kako se Tyson obračunao s Norrisom nakon što mu je jedno vrijeme maltretirao ženu. Tyson je bio sumnjičav prema Norrisu za kojega je sumnjao da mu želi preoteti ženu.

Norris je u to vrijeme stalno zvao Robin Givens, Tysonovu sada već bivšu ženu, i molio je da glumi u filmu "Delta Force 2: The Columbian Connection. Nakon dugog navaljivanja, Robin je pristala otići na večeru s Norrisom, a tjelohranitelju se kasnije požalila da je on prema njoj bio agresivan, prilično direktan pa čak i jeziv. U to vrijeme je Tyson bio odsutan zbog treninga pa se T brinuo o Robin. 

"Mike je u tom periodu puno trenirao. Nije znao, ili ga nije zanimalo, što Robin radi. Ipak, rekao mi je da vodim računa o kući i njoj. Bio je ljubomoran.", ispričao je tjelohranitelj. 

"Robin mi je jednog dana rekla da je taj neki karate tip s bradom maltretira zbog uloge u filmu i da ga se užasno boji. Nisam htio uznemiravati Mikea s tim pa sam odlučio otići do tipa i reći mu da je ostavi na miru", nastavio je T. "Nemam pojma kako je Mike saznao za to , ali baš kad sam krenuo prema Chucku, Mike se pojavio bijesan ispred kuće", ispričao je dalje.

<br>

No, Chucka tada nije bilo kod kuće pa je Mikeu sinula druga ideja na pamet. Odlučio je Chucka pozvati na svoj meč u Atlantic City. Bio je lipanj 1988. godine, Norris je ušao u backstage totalno uzbuđen što je VIP gost najboljeg boksača na svijetu. Nije imao pojma što ga čeka, prenosi Damn.

Otišao je do Tysona da ga pozdravi, a T je opisao susret. "Rekao sam Mikeu da ću ja to srediti, ali on je želio sve sam. Norris je ušao sav sretan i rekao 'Ej, šampionu'. Mike se nasmijao i pružio mu ruku. Kada ga je zgrabio za ruku, privukao ga je jako brzo, udario glavom, a Chuck je pao kao vreća na pod", kaže T. 

"Samo se probaj motati oko moje žene, uništit ću ti cijeli svijet", rekao mu je navodno Tyson. Zatim je mirno sjeo, spremio se za meč, a T je iznio šokiranog Norrisa i potplatio dečka koji je sve vidio da nikome ne ispriča. "Mike je tu večer dobio borbu i meč", na kraju je zaključio T.

Pročitajte više