Nika Ilčić: Nisam završila srednju školu, a od OnlyFansa zaradim 1000 eura dnevno

Foto: Instagram

Influencerica Nika Ilčić jedna je od najpoznatijih na domaćoj sceni. Najviše sljedbenika ima na TikToku, čak 413 tisuća, dok je na Instagramu prati 206 tisuća ljudi, a na YouTubeu 284 tisuće. Nika je sad gostovala u emisiji Špica na Hrvatskom radiju, gdje je otkrila koliko zarađuje na OnlyFansu, popularnoj stranici za odrasle.

"Zasad mi je dnevnica na OnlyFansu oko tisuću eura. Otvorila sam profil na OnlyFansu jer u tom trenutku iskreno nisam dovoljno zarađivala od ovog influencinga, a ja stvarno nisam stvorena da budem kirurg ili da rješavam neka ozbiljna pitanja", rekla je Nika i dodala kako ona "nije Nikola Tesla", stoga je odlučila iskoristiti ovu priliku.

"Dok sam mlada i zgodna i dok mi je ugodno da radim to što radim, neka ide život. Meni osobno to odgovara. Nije sve za svakoga i ne želim da bilo tko shvati da sad promoviram to na način da ostavite svoje poslove i da se slikate za novac", rekla je.

Nije završila srednju školu

Nika je u emisiji otkrila i kako nije završila srednju školu. "Nisam ovo dosad još rekla javno. Nisam bila dovoljno pametna da završim srednju školu, ali ne želim da bilo tko to shvati kao uzor. Ja sam samo bila budala koja je imala više sreće nego pameti. Obrazovanje je jako bitno, završavajte škole i idite na fakultete", rekla je popularna influencerica.

Inače, Nika je popularnost stekla na društvenim mrežama, a imala je i blog na kojem je pisala o šminki. Jedno je vrijeme snimala i za jedan od najpopularnijih kanala za mlade JoomBoos, a glumila je i u nekoliko filmova od kojih su najpopularniji Ideš? Idem! i YouTube Ratovi. Prije četiri je godine sudjelovala u raspravi s Daliborom Matanićem o tome jesu li influenceri bagra koja sve dobiva besplatno, a 2018. je izdala i knjigu Planet Nika - Tajna mog uspjeha!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.