Nikad veća pobuna gledatelja Supertalenta: "Namješteno, više nikad neću gledati"

Foto: Press/Facebook

GLEDATELJI Supertalenta nisu zadovoljni što je pobjedu odnijela plesna skupina Transform Crew, a svoje nezadovoljstvo od sinoć ne kriju na društvenim mrežama.

Mnogima od njih smeta brojnost članova plesne skupine te smatraju da naspram nekih drugih kandidata nisu - talent. Naravno, važno je naglasiti da su upravo gledatelji ti koji su svojim glasovima u finalnoj emisiji odlučili o pobjedniku.

Ovo su samo neki od komentara s društvenih mreža, a prenosimo ih bez pravopisnih i drugih intervencija.

"Svaka čast njima na trudu, ali nije neki SUPER talent naucit koreografiju i to predstaviti. Talent je Gabrijela, gospodin iz Škotske, Slovenac itd... Realno, pobijedili su jer ih je puno i neka svaki od njihove familije jednom nazove oni su pobjednici!!! Nije fer"

"Bilo bi realno da se takmiče grupe međusobno a ne ovako 50:1u glasanju i mogućnost pobjede je 'normalna'"

"Po meni nisu zaslužili pobjedu, kada si sam na bini svaki se nedostatak primijeti, u grupi možeš i kiksati da ne bude primijećeno. Ništa naročito, sve je stvar uvježbanosti!"

"Ne znam što bi rekla. Daleko od toga da nisu talentirani, ali tako velike grupe imaju ogromnu prednost kad dođe do glasanja i pojedinci nemaju šanse. Nikako nije pošteno..."

"Vise nikad necu gledat Supertalent. Ovo je sramotno."

"To nije supertalent ,supertalent je gosp.iz Skotske ili nesto tome slicno"

"U nas je sve namješteno pa tako i zabava. Namjerno ubace plesne skupine, zbor itd. Odlična ideja za dignut lovu na pozivima, napune svoje džepove i rugaju se s ljudima koji imaju talent. Care samo pare"

"To što možeš izvježbati I naučiti, ne zove se talent, pogotovo ne 'super talent'. Talent je ono što posjeduješ , što dobiješ rodjenjem, ne tražeći ga"

"I sta sad kad podijele 200 000kn, svakom 1000, neće ni osjetit. A onako bi jedan pobjednik uzeo 200 000kn i zapravo bi mogao napravit štogod s tim parama"

"Ne, dobri su, al uopce nisu za ovaj show! Kakav supertalent? To su Gabi ili Marko, a ovo je skupina uvjezbanih pojedinaca, koji uopće ne moraju imati niti talent za ples. Puštanjem njih i slicnih u show, Nova TV se ruga sama sebi!!! A i gledateljima, koje smatra ovcama"

"Trebalo bi žiriju objasniti što je supertalent, ovo je postalo smiješno i žalosno za prave talente..."

"Mi smo prva grupa koja je pobijedila."

Inače, osim titule pobjednika, Transform Crew dobili su i novčanu nagradu od 200 tisuća kuna.

"Nema razlike, zadržali smo vjerodostojnost i svoj potpis. 2016. smo osvojili zlatni gumb i bili drugi, 2019. zlatni gumb i pobijedili. Do proglašenja pobjednika su prošla dva, tri srčana udara", kazali su nam večerašnji pobjednici.

"Večeras je bila ideja da preradimo Fantoma u operi. Fascinira nas kazalište, vratili smo se kazalištu, volimo to", kažu.

Pitali smo ih i kako komentiraju te kritike da su pobijedili jer su grupa. "Mi smo prva grupa koja je pobijedila. Prvi smo koji su dobili dva gumba. Matematička formula da smo dobili jer nas je puno ne pali", kažu.

Pročitajte više