Nikolina Pišek: Ja sam oduvijek kampanjac, Hana je savjesnija od mene!

"JA SAM pravi kampanjac pa smo knjige za školu išle kupiti zadnji dan. Danas", kroz smijeh nam je ispričala Nikolina Pišek, koja je gužve po gradu i ispred knjižara posljednjih dana vješto izbjegavala. "Sva sreća, Hana je savjesnija od mene pa smo danas ujutro sve ležerno obavile, a kako je škola bila popodne, imale smo vremena", ispričala nam je.

Tako je seksi mama Nikolina Pišek svoju Hanu, koja je danas krenula u sedmi razred, ispratila u školu bez ikakvih posebnih priprema. "Mi već imamo iskustva, tako da nije bilo posebnih uzbuđenja. Ipak, Hana se početku školske godine veselila", priča nam Nikolina, koja roditeljske sastanke radije prepušta Haninom tati, Marku Cigoju.

"Na roditeljske sastanke rijetko idem!"

"Ponekad, ali vrlo rijetko, odem i ja. I već su se svi na mene naviknuli, mi roditelji smo mala zajednica, s nekima od njih se i privatno družim", priča televizijska zvijezda.


Ipak, bilo je dana kada je Nikolinina pojava na roditeljskom sastanku prisutne roditelje bacala u trans. "Ha, ha, jednom su me zamolili da napustim roditeljski sastanak jer ga dekoncentriram", priča nam Nikolina, ali kako kaže, to je bio izolirani incident. Danas su već svi navikli jedni na druge.

"Po novu garderobu uskoro u Milano: Svečano sam obećala!"

Također, Nikolina nam je otkrila kako svojoj kćeri još uvijek nije obnovila garderobu, kako to nepisana pravila nalažu prije početka školske godine. "Novu odjeću još uvijek nismo kupili. Svečano sam obećala Hani da ću je odvesti u Milano u šoping, i ona se tome veseli. I ja sebi trebam kupiti nekoliko stvari, ići ćemo na par dana u ženskom društvu i krstariti dućanima. Biti će to pravi mali ženski slatki izlet", kaže Nikolina.

Pročitajte više