Nikolina Pišek uz Operaciju trijumf dobila i emisiju po uzoru na Špicu?

ATRAKTIVNA Nikolina Pišek navodno je potpisala ugovor s Novom TV - iako iz te televizijske kuće još uvijek nije došla nikakva službena potvrda, jednako kao što nije potvrđeno kako će Nikolina, prema kuloarskim pričama, dobiti svoju lifestyle emisiju po uzoru na nekadašnji "Glamur cafe" i "Špicu". Komentar i(ili) potvrdu ovih informacija od Nikoline nismo dobili, ali HRT je još početkom mjeseca potvrdio kako za Nikolinu Pišek u njihovoj jesenskoj shemi nema.

"Ja sam obvezana prema HRT-u i prema svima ne davati ikakve informacije. Za sve se obratite PR-u. Eto, obvezana sam da nikome ništa ne govorim, tako da nemam dopuštenje išta komentirati", rekla je za Index Nikolina Pišek. Kad su je beogradski novinari pitali što misli o sebi kao voditeljici, Nikolina je izjavila: "Ne volim sebe gledati na televiziji, jer uvijek mislim da sam debela ili pričam gluposti. A što se mog izgleda tiče, bila sam na plastičnoj operaciji samo jednom i to kad sam operirala nos. Mislim da za mene najveću opasnost predstavlja to što se ne bojim noža. Zasad nemam inspiracije, ali ako će mi ponovno doći da nešto na sebi operiram sigurno ću to i učiniti".

Da će voditi "operaciju trijumf" znaju već i ptice na granama

Iako već i ptice na granama znaju da će Nikolina Pišek uz Anu Mihajlovski i Milana Kalinića biti jedna od voditeljica regionalnog glazbenog reality showa "Operacija trijumf", Nova TV, čini se, nije usklađena s Beogradom. Dok kao zaklana šuti o tome tko će voditi emisiju s hrvatske strane, na službenim stranicama "Operacije Trijumf" jasno stoji kako je Nikolina jedna od voditeljica. Uz naslov "Nikolina Pišek vodi šou 'Operacija Trijumf'“ piše kako je Nikolina nekoliko dana provela u Beogradu pregovarajući sa čelnikom produkcijske kuće "Emotion".

Zašto se nacionalna televizijska kuća odrekla jedne od najseksipilnijih vladarica ekrana još uvijek nije poznato, a poznavajući "udarni režim" s kojim Nova TV već sutra kreće u oštru borbu za gledanost nitko ne sumnja da će "balkanska bomba" od Siniše Svilana dobiti kraljevski tretman. Jedno je sigurno, Nikolinu ćemo i dalje gledati na malim ekranima, na oduševljenje muškog dijela publike, a službene informacije o detaljima pod kojima će se prikazivati "Operacija trijumf" samo što nisu izašle u javnost, a time i potvrda Nikolininih učestalih boravaka ispred kamera, ovog puta, komercijalne televizije.

V.R.
Foto: Index

Pročitajte više