Nikolina Pišek: Vrijeme je da se brendiram kao dizajnerica!

NIKOLINA PIŠEK ovih dana se vratila svojim dizajnerskim korijenima te trenutno priprema luksuznu kolekciju posteljine za odabrane, što je, priča nam, jako veseli. "Dugo sam u medijima i tamo me zapravo natjerala sila prilika. Trebalo mi je neko vrijeme da se afirmiram kao dizajnerica, i sada je to vrijeme, čini mi se došlo. Za posao na televiziji sam se odlučila zbog financijskih razloga, i eto, do sada je ostalo tako", priča nam Nikolina koja je u svijet medija ušla kao studentica te si novinarskim poslom "debljala" džeparac.

"Sila ne pita, a i dizajneru treba vremena da se afirmira"

"Međutim, sila ne pita", kaže Nikolina referirajući se na trudnoću i kći Hanu koju je tada dobila. "Televizija mi jednostavno ponudila neku sigurnost i financijsku neovisnost", kaže. Međutim, godine na malim ekranima na Nikolini su ostavile svoj trag. "Kad me pitate koji posao mi je draži, to je kao da me pitate koje dijete više volim", kaže. "Televizijski posao ima toliko čari, toliko me veseli, povratne informacije, svakodnevne situacije.... Ali svaka medalja ima svoje lice i naličje", kaže Pišekica.

Iako se njezina kolekcija posteljine u trgovinama trebala naći već početkom zime, ljubitelji luksuza i elegancije će se morati strpjeti do proljeća jer su od zimske kolekcije Nikolina i proizvođač - odustali. "Jednostavno, dogodilo nam se da je proizvođač sirovina iz Italije uslijed ove krize bankrotirao. A kako smo kolekciju mislili plasirati tek oko 1. prosinca, što je već samo po sebi kasno, nismo si mogli priuštiti dodatna kašnjenja, niti traženje novog dobavljača na brzinu. Ipak je riječ o kvalitetnim sirovinama, egipatskom pamuku i damastu pa je cijela situacija zaglavila proizvodnju", kaže.

Bogata i elegantna kolekcija, onakva kakvu je Nikolina oduvijek htjela, ali je nije mogla pronaći



Ipak, priprema proljetne kolekcije je u punom jeku, a od Nikoline smo uspjeli izmamiti mali uvid u to kako bi ona trebala izgledati. "Bit će luksuzna i bogata, elegantna i onakva kakvu sam oduvijek htjela, a nisam je imala prilike nigdje kupiti. Imat će puno vezova, a od boja ću najviše koristiti boju šampanjca, crnu, sivu... Uglavnom, bit će jako elegantna, a kolekcija će se moći kupiti kroz nekoliko mjeseci, točnije krajem veljače sljedeće godine", ispričala nam je.

Pročitajte više