Nikolina Ristović kratko se oglasila nakon rezultata obdukcije supruga Vidoja

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages/PIXSELL

"NEMAM nikakav komentar na to i hvala vam mnogo", rekla je kratko Nikolina Ristović za Kurir nakon što su objavljeni rezultati obdukcije Vidoja Ristovića.

Nikolina je i ranije za srpske medije izjavila da neće komentirati navode o uzroku smrti supruga. "Na pitanje kako sam ovih dana ne želim davati odgovor. Ima ih još, ali to je prvo. Na početku da vam kažem, ne želim davati izjave na sve ove gluposti koje se pojavljuju u medijima. Što god da izjavim, to ode u sto smjerova i uvijek ispadne loše", rekla je ranije.

Imao 2.83 promila u krvi

Podsjećamo, utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00:22 uslijed upale srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog podrijetla.

Toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović bio teško alkoholiziran i imao 2.83 promila u krvi. Također je konzumirao sedative, ali u količini koja nije bila dovoljna da sami po sebi izazovu smrt. 

Nije utvrđeno da je u organizmu imao opojne droge ni druge nedozvoljene psihoaktivne supstance (poput kokaina, heroina, amfetamina, MDMA-a i drugih). Komisijsko vještačenje obavila su tri vještaka, specijalisti sudske medicine.

Pročitajte više