Nikolina Ristović neutješno plakala na grobu Vidoja: "Ne mogu, nemam snage..."

VIDOJE RISTOVIĆ preminuo je 8. svibnja od upale srčanog mišića, a njegova obitelj i prijatelji danas su se okupili na groblju kako bi obilježili 40 dana od njegove smrti.

Vidojeva majka nije se pozdravila s Nikolinom Ristović, dok je Miša Grof, Vidojev otac, prišao i zagrlio snahu koja je neutješno plakala.

"Ne mogu, nemam snage, nemojte se ljutiti", poručila je Nikolina okupljenima kroz jecaje.

 

Osim Nikoline, suze nisu mogle sakriti ni njegove kćeri Una i Matea te otac Miša Grof, koji je za Blic rekao kako Vidojevu smrt smatra vrlo sumnjivom.

 

Imao 2.83 promila u krvi

Podsjećamo, utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00:22 uslijed upale srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog podrijetla.

Toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović bio teško alkoholiziran i imao 2.83 promila u krvi. Također je konzumirao sedative, ali u količini koja nije bila dovoljna da sami po sebi izazovu smrt. 

Nije utvrđeno da je u organizmu imao opojne droge ni druge nedozvoljene psihoaktivne supstance (poput kokaina, heroina, amfetamina, MDMA i drugih). Komisijsko vještačenje obavila su tri vještaka, specijalisti sudske medicine.

Deset godina proveli zajedno

Vidoje Ristović i Nikolina Ristović deset su godina proveli zajedno. Upoznali su se u Dubrovniku, a zatim ponovno sreli u Beogradu, gdje je Nikolina boravila poslom. Voditeljica je jednom prilikom ispričala da joj se Vidoje dugo udvarao te joj slao poklone, među kojima su bile velike količine gumenih bombona koje ona obožava. 

Godine 2012. potvrdili su svoju vezu, a Vidoje je Nikolinu ubrzo i zaprosio. Vjenčali su se 2013. godine u Monte Carlu, gdje su pozvali 70 svojih najbližih prijatelja i članova obitelji. 

Godinu dana kasnije Nikolina je rodila Unu Sofiju.

Pročitajte više