Nikolina Ristović: Teško je pojmiti ovoliku količinu strahota i laži

Foto: Davor Javorovic/Pixsell

NAKON optužbi koje je u srpskim medijima protiv nje iznio svekar Viktor Ristović, Nikolina Ristović se oglasila na svom Instagramu. Voditeljica je objavila snimku svoje kćeri Une Sofije te pratiteljima poručila da prolazi kroz najteži period svog života.

"Una - komad sreće u ovom za mene najtežem razdoblju u životu. Teško je pojmiti ovoliku količinu strahota i laži koje su izgovorene i zla koje je na nas usmjereno. Ne mogu se time baviti, nek institucije rade svoj posao. Moja borba je ovo malo pile. Napravit ću sve da je sačuvam od ovog medijskog linča i gliba", napisala je Nikolina.

Viktor Ristović, podsjetimo, ne prestaje s nevjerojatnim optužbama na račun snahe, a najnoviju je jučer objavio Kurir.

"Evo otkrit ću vam nešto o čemu šutim godinama. Ona je inscenirala onu pljačku prije dvije godine u Hrvatskoj. Tada je njoj navodno ukradeno zlato u vrijednosti od 270.000 eura i 68.000 eura u kešu. Dobio sam informaciju još tada da ona stoji iza svega, a poslije su samo stizale potvrde.

Kada su se vratili s tog odmora, ona je prodala još zlata jer se kao plašila da ih opet ne pokradu. U stvari, ona je prodavala i sklanjala pare sa strane po hrvatskim bankama i računima", rekao je Miša Grof srpskim novinarima.

Pročitajte više