Nina iz ŽNV-a objavila fotku u badiću: Lijepo je biti slobodan, oslobodi se i ti

Foto: Instagram

NINA MARTINA KORBAR, bivša kandidatkinja Života na vagi, na Instagramu je podijelila fotografije u badiću i progovorila o samopouzdanju. 

"Samopouzdanje počinje onda kada se posvetiš sebi i prestaneš mariti za tuđe mišljenje, kada si opuštena i slobodna od tuđih pogleda i komentara, a željna dodatno usavršavati ljubav prema sebi i posvećuješ se svom osobnom rastu i razvoju", piše Nina Martina. 

"Lijepo je biti slobodan, oslobodi se i ti. Voli sebe i svaku svoju striju i svaku svoju nesavršenost jer promjene na bolje se događaju kad voliš sebe, kad si ponosna na sebe i kada se prihvaćaš. Nemoj dopustiti nikome da ti oduzme i najmanji trenutak ljubavi prema sebi. Svako jutro zahvali Bogu što postojiš baš ovakva/ovakav kakav jesi. Uživanje u ljetu na plaži je u tijeku", poručila je. 

Nina Martina podijelila je dvije fotke u badiću. Na jednoj pozira ležeći na plaži, dok je na drugoj u krupnom planu pokazala trbuh. 

"Lijepa bila i ostala", "Prekrasna si", "Čestitam na velikoj promijeni", pisali su joj pratitelji. 

Nina Martina na društvenim mrežama često piše o radu na sebi, a fotografiju u badiću podijelila je i prošle godine i tom je prilikom progovorila o body shamingu i hejterskim komentarima

"Želim vam svima reći, nemojte se uspoređivati s drugima, nemojte težiti zadovoljiti tuđe standarde, nemojte si uskraćivati uživanje na plaži, u lijepoj odjeći i u životu općenito zato što vam je netko drugi rekao da imate previše kila da biste nešto nosili ili nešto radili. Ljudi ne mogu znati kakva je nečija priča i odmah osuditi nekoga ili reći nešto loše je puno lakše nego reći nešto lijepo ili upitati samoga sebe zašto imate poriv nekoga blatiti", pisala je tad između ostalog.

Pročitajte više