Nina Morić: Moja guza je umjetničko djelo. Nikada nisam vidjela ljepšu

HRVATSKA manekenka Nina Morić koja se davnih dana odselila u Italiju kako bi izgradila karijeru, nakon prekida s Fabriziom Coronom silno želi vratiti staru slavu. U Italiji je često spominju samo kao bivšu djevojku kontroverznog Corone te zbog njezini plastičnih operacija. Kako bi dokazala da je na njoj skoro sve "prirodno", Nina se odlučila fotografirati u najprirodnijem izdanju za talijanski časopis Chi. Bez imalo šminke na licu, Nina je progovorila o estetskoj kirurgiji i, ni manje ni više, već o svojoj stražnjici.

"Leđa su najerotičniji dio tijela na ženi, ali moja najjača točka je stražnjica"

"Mislim da sam bez šminke mnogo ljepša i realnija nego inače", otkrila je Nina koja dodaje kako si je čak i potpuno gola jako lijepa. "Moja golo tijelo je velika ekshibicija za mene. Ipak, imam 32 godine i dijete. Još uvijek ga koristim kako bi zavodila muškarce, ali mnogo manje", priznaje Nina Morić. Na pitanje koji dio tijela najviše voli na sebi, Nina je odgovorila da je to njezina stražnjica. "Leđa su najerotičniji dio tijela na ženi, ali moja najjača točka je stražnjica. To je moje područje", otkriva Nina koja kaže da je njezina guza umjetničko djelo. "Nikada nisam vidjela ljepšu od svoje".

"Jedina operacija koju sam imala je povećanje usana, ništa drugo"

Kada je riječ o plastičnim operacijama, Nina je već nebrojeno puta demantirala napise o plastičnim obrazima, grudima, botoxu te ostalim operacijama. "Jedina operacija koju sam imala je povećanje usana, ništa drugo", tvrdi hrvatska manekenka koja je nešto slično izjavila prije nekoliko mjeseci. "Živim zdravo, hranim se zdravo, idem u teretanu. Kad mi je bilo sedamnaest, povećala sam gornju usnicu i zbog toga sam se pokajala. Prije šest godina izvadila sam silikonski implantat i poslije toga nisam radila nikakve nove preinake na sebi. Imam 32 godine i još je rano za tretmane botoxom. Ako mi ne vjerujete, slobodno mi opipajte obraze. Moji su", izjavila je Nina.

"Ipak, kada bih imala uz sebe pravog muškarca kojemu sam lijepa ovakva kakva jesam - prirodna, onda mi plastične operacije neće ni trebati. Previše vremena sam provela udovoljavajući jednom muškarcu. Sada me nije strah pokazati se u najboljem svjetlu, potpuno prirodna", otkriva Nina Morić koja je za kraj otkrila svoj najveći strah. "Najviše se bojim da ponovno ne ostanem sama, da me svi ne napuste".

A.M.
Foto: Index, AFP, Chi

Pročitajte više