Nina pozirala s prijateljicama, pišu joj: Vi ste kao inspiracija za Seks i grad

Foto: Instagram

NINA BADRIĆ objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira s prijateljicama Tinom Renić, Marijom Husar i Ivanom Husar. 

Ispod fotke posvetila im je objavu o prijateljstvu. 

"'Neka nitko ne smatra prijateljem čovjeka s kojim nije pojeo mjericu soli.' Nas četiri pojele smo na kile soli i još kušamo... Prijateljstvo je jedna duša u dva (četiri) tijela. Zajedno. Uvijek. U dobru i zlu", poručila je Nina ispod fotke. 

"Divno", "Prelijepo, "Kao da ste vas četiri bile inspiracija za Seks i grad", "To sama fotka govori i da nije ništa napisano", "To su te i jedino takve neprocjenjive fotografije. Na istim najčistijim frekvencijama najvezanije ljudske duše i srca", samo su neki od komentara ispod fotke koja je pokupila preko tri tisuće lajkova.

U Instagram storyjima pjevačica je otkrila da su se prijateljice okupile na večeri i noćnom izlasku u povodu Tininog rođendana. 

Inače, Ninu i sestre Husar veže dugogodišnje prijateljstvo, a na nedavnoj proslavi krštenja Marijinog sina, među uskim krugom obitelji i prijatelja našla se upravo i Nina Badrić.

Pročitajte više