Ništa od medenog mjeseca: Princ William i Kate Middleton zajedno će provesti samo vikend!

NAKON što su prvu bračnu noć proveli u Buckinghamskoj palači, princ William i princeza Catherine jutros su držeći se za ruke prošetali dvorištem, a potom su sjeli u helikopter koji ih je prevezao na zasad tajnu lokaciju u Velikoj Britaniji, gdje bi u miru i privatnosti trebali provesti vikend. Navodno su otputovali na kraljevsko imanje u Škotskoj, a putem glasnogovornika kraljevske obitelji su od medija zatražili da se poštuje njihova privatnost tijekom vikenda, kao i tijekom odmora na kojeg će se zaputiti naknadno.

Iako je kraljevski par trebao danas krenuti na medeni mjesec, koji je navodno trebao potrajati dva tjedna, britanski mediji su objavili kako su Will i Kate bračno putovanje odgodili za neki kasniji datum te kako se princ William već u ponedjeljak vraća na svoju dužnost pilota potrage i spašavanja RAF-a.

Vijest o tome da Will i Kate odgađaju medeni mjesec službeno je potvrđena od strane glasnogovornika kraljevske obitelji: "Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea odlučili su ne krenuti odmah na medeni mjesec. Umjesto toga, nakon što u privatnosti provedu vikend u Velikoj Britaniji, vojvoda će se vratiti svojim pilotskim dužnostima. Lokacija na kojoj će provesti vikend kao i prekomorska lokacija njihova budućeg medenog mjeseca, neće biti unaprijed otkrivene".

Pročitajte više