Nives Celzijus opet trudna?

"Istina je da sam bila kod liječnika zbog sumnje na trudnoću, ali još uvijek ništa ne znam." - kazala nam je užurbano Nives, čiji smo glas putem telefona jedva razaznali od dječje buke.

Iako je ranije govorila kako joj je trudnoća s Leonom bila izuzetno naporna, Nives je nedavno prestala piti kontracepcijske pilule, a ukoliko se ispostavi da je ponovno u drugom stanju, potpuno joj je svejedno - kako nam otkriva - hoće li dobiti djevojčicu ili dječaka.

"Iskreno, o tomu još uvijek nisam ni razmišljala." - priznaje Nives, čijom su pojavom mediji, nakon kraće stanke, ponovno postali opsjednuti nakon što je rodila, vratila se u formu i na male ekrane - ovaj put u provokativnoj ulozi voditeljice emisije "Vladarice Playboyevog carstva", čija se prva sezona ne tako davno emitirala na RTL televiziji.

Nives je nedavno bila metom ismijavanja jednog od članova zagrebačke skupine "Sve 5", Marka Petra Oreškovića, koji je  u svome nastupu pred 200-njak okupljenih gostiju izveo skeč za čiju je podlogu iskoristio prošlogodišnju aferu Nives i nekolicine "Modrih" kada je jedan hrvatski dnevni tabloid objavio privatne fotografije njihovih seksualnih orgija.

Orešković se svima koji su se našli uvrijeđenima njegovim skečom javno ispričao, napomenuvši ipak kako u budućnosti i dalje namjerava izvoditi skeč s Nives i "Modrima", jer njegova komičarska grupa "Sve 5" u svom nastupu "nikada neće prestati ukazivati na stvari za koje misle da su vrijedne pozornosti i kritike".

Bilo da plijeni pažnju budeći maštu svojim obožavateljima tjerajući ih da se pitaju nosi li za vrijeme nastupa ispod haljinice gaćice ili ne, ili ju umjesto nje plijenili drugi - koristeći njezin lik kao temu svojih komičarskih nastupa, Nives se sa skandalima nosi s "baš me briga" stavom. Novopoečenu je majku tako i Oreškovićev nastup, kako je ranije za Index prokomentirala, ostavio "ravnodušnom". 

Foto i tekst:B.S.

Pročitajte više