Nives Celzijus tetovažom potvrdila da je "Dinino vlasništvo"

NIVES CELZIJUS koja je ovog tjedna po knjižarama u Zagrebu i Varaždinu promovirala dopunjeno izdanje svog romana "Gola istina", danas je zahvaljujući nešto kraćoj majici i trapericama spuštenog struka pokazala novu tetovažu kojom je i "na pismeno" potvrdila da je "Dinino vlasništvo" ("Propiedad de Dino").

I dok se nagađa da je Nives u knjizi opisala upravo Dininu nevjeru, Nives kaže kako svog supruga nikad ne bi prevarila. Navela je kako Dino ne bi nikad oprostio njenu nevjeru te da bi javnost o tome čitala drugi dan u crnoj kronici.

U proširenom izdanju "Gole istine" Nives Celzijus, glavni ženski lik otkriva da je suprug vara sa srpskom pevaljkom - "klasičnom beogradskom sponzorušom". Iako je puno puta isticala kako "Gola istina" nije njena autobiografska knjiga već knjiga inspirirana njenim životom i životom njoj bliskih osoba, sočni detalj iz nadopune potaknuo je nagađanja da je upravo "plastična" Beograđanka posijala sjeme razdora u brak Drpićevih.

Glavni lik Nivesina romana pita se kako je njen suprug zamjenu mogao pronaći u ženi ispunjenoj silikonima kad prezire plastiku, a Nives je svojedobno na svom blogu napisala kako bi je Dino ostavio da nešto promijeni na sebi jer najviše voli - prirodno. Je li uistinu fatalna Beograđanka nakratko razdvojila nju i Dinu, Nives ne želi otkriti - priznaje tek da su ih mnoge pokušale razdvojiti te da su zbog bračnih razmirica ona i bivši Dinamovac u nekoliko navrata živjeli odvojeno.

U nedavnom intervjuu za Index Nives je o preljubima rekla: "Što se preljuba tiče, on je već postao dio svakodnevice, bar što se muškaraca tiče, tako da je potpuno deplasirano pričati o tome. Žene opraštaju dok su zaljubljene ili imaju neki interes i, naravno, dok nemaju alternativu".

Pročitajte više