Nives Drpić: Pripremam spektakularnu promociju knjige u Beogradu

STARLETI, a odnedavno i spisateljici, Nives Drpić, dječaci iz sela u Vojvodini u kojoj živi Nivesina baka priredili su pravu šalu - naime, nakon što je Nives stigla baki u posjet, dvojica lokalnih seoskih dječaraca, inače vjernih obožavatelja lika i djela gospođe Drpić odlučili su se provozati Nivesinim automobilom, ne znajući da neće daleko dospjeti bez ključa od automobila, koji je bio Nives u džepu, i ne znajući da je u automobilu Nivesin sin Leone.

"To je bila šala - meni je pozlilo pa sam izašla iz auta da malo dođem k sebi. Dečki, koje inače poznajem, jer je to malo selo u kojem se svi znaju, odlučili su napraviti krug s mojim autom ne znajući da je ključ do mene i da neće daleko stići. Cijelo vrijeme sam ih imala na oku, pa se nisam uopće uplašila", rekla nam je Nives. Inače, dvojica tinejdžera vatreni su obožavatelji Nives Celzijus, koji Playboyevu zečicu u stopu slijede svaki put kada dođe u posjet baki.

"Leone je pomislio da je riječ o igri"

"Leone se nije uplašio, ma nije ni shvatio što se događa. Mislio je da je posrijedi neka igra. Kasnije je došla majka jednog od dječaka i ispričala mi se, ali ja sam sve to shvatila kao dječačku spačku", rekla nam je Nives, koja ovih dana češće provodi na tlu susjedne sam Srbije. Nives, naime, iako je k baki otišla na odmor, ovih dana užurbano radi na promociji srpskog izdanja svoje knjige, koja je u Hrvatskoj doživjela neočekivano dobar prijem.

"Sad pripremamo promociju u Beogradu - još uvijek nisu dogovoreni svi detalji, ali sigurno će biti spektakularna kao i ova zagrebačka. Ipak, Don Kaćunka neću voditi sa sobom u Srbiju", odala nam je Nives neke detalje promocije koja će se u Beogradu održati u rujnu. "Nisam ni sanjala da će moja knjiga naići na ovako dobar odaziv. Nadala sam se, naravno, ali ovo ipak nisam očekivala", rekla nam je.

"Na zle jezike sam navikla već odavno"

Nives je u razgovoru za Index još jednom potvrdila kako su priče o njezinoj rastavi i narušenoj bračnoj idili čista medijska izmišljotina, potaknuta zlim jezicima. Ipak, čiji jezici su pokrenuli kuloarske tračeve, Nives nije sigurna. "Dino je kućni tip, ne voli medije ni naslikavanja, ali s nas dvoje je, naravno, sve u najboljem redu. Očekivali smo da će izlazak knjige potaknuti zle jezike i tračeve, mi smo na to navikli - u Zagrebu uvijek postoji barem jedna osoba koja tvrdi kako pouzdano zna da se rastajemo, svađamo, ili da imamo problema. Mi smo na to već navikli i ne obaziremo se", zaključila je (još jednom) Nives, kojoj zli jezici ne mogu našteti ni privatnom životu ni novosagrađenoj karijeri.

Vanda Voloder
Foto: Index

Pročitajte više