Nives i Goran Ivanišević iznenadili javnim izljevom nježnosti. Video rastopio mnoge

Screenshot: Instagram

Nives (41) i Goran Ivanišević (52) raznježili su pratitelje romantičnim videom. Iako nemaju često običaj dijeliti privatne trenutke, Nives je na svojem profilu na Instagramu objavila snimku na kojoj nasmijana sjedi u Goranovu krilu, a on je grli i ljubi dok se njišu u ritmu glazbe.

"Najsretniji, najljepši, najbolji skupa", "Lipo vas je viditi tako zaljubljene i sretne! Bog vas čuvao i sretni bili do kraja života", "Divni, stvoreni jedno za drugo. Sretno vam bilo", "Najdivniji par ikad", "Bože, kako ste slatki", samo su neki od komentara koje su dobili.

Podsjećamo, Goran Ivanišević i Nives Čanović vjenčali su se u prosincu 2017. godine u krugu obitelji i bliskih prijatelja u jednom restoranu u Zagrebu. Ubrzo zatim saznalo se i da čekaju dijete. Njihov je sinčić Oliver nedavno proslavio peti rođendan.

"Goran je najbolji otac na svijetu! Da njega nema, mislim da bih tu štrikala lagano", rekla je Nives. "Ima već dvoje djece, jako puno se o njima brine, a brinuo se i dok su bili mali, tako da zna više od mene. Sram me je reć', ali je!" priznala je Nives ranije za Index.

Pročitajte više