Nives Ivanišević za radijskim mikrofonom: Ne mogu i ne želim više

Foto: Instagram

NIVES IVANIŠEVIĆ objavila je fotografiju s posla i poslala poruku pratiteljima.

"Pusa da ponedjeljak brze prođe, a bome i ova godina", napisala je. "Ne mogu i ne želim više. 2020. godino, odlazi", dodala je u hashtagovima.

"Predivna", "I mi tebi najljepša ženo na svijetu", poručili su joj u komentarima.

Iza Nives je težak period u životu. U lipnju je provela neko vrijeme u samoizolaciji, nakon što se njen suprug Goran Ivanišević zarazio koronavirusom. Mjesec dana kasnije izgubila je majku Vesnu.

"Da se u životu možemo baviti samo pozitivnim stvarima svima bi nam bilo lakše... U našoj prirodi je da smo i bezvoljni i ljuti i nikakvi (ponekad)... Ovaj period iza mene je najgori period u mom životu, ali odlučila sam (stvar je odluke!) da živim dan po dan, s osmijehom na licu i s onim što nam zapravo sviiiiima fali! ZAHVALNOST! Zahvalna sam do neba na ovoj ljubavi koju imam i više mi ništa ne treba... Sretan ti drugi rođendan moj veliki dečko, probat ću barem malo usaditi u tebe ono što je tvoja baka u mene", napisala je Nives na sinov rođendan, nakon majčine smrti.

"Volim raditi s ljudima, volim se družiti i volim voditi", rekla je Nives o svom poslu jednom prilikom za Index. "Dok bude interesa za tim mojim voditeljskim angažmanom, voljela bih to raditi jer u tome najviše uživam", dodala je.

Pročitajte više