"Hoće li dobiti bivša ili sadašnja žena?": Ovo je pravi razlog zašto je Cetinski napao Pravila igre?

Foto: Press/Facebook

NAKON što je Tony Cetinski danas podivljao na Facebooku zbog događanja u bendu Pravila igre, estradni PR stručnjak Vedran Strukar osvrnuo se na njegov post i objasnio što bi moglo stajati iza Tonyjevog bijesa.

"Danas sam, sasvim slučajno, nabasao na vijesticu o raspadu benda 'Pravila igre', točnije promjeni pjevača. Nije ni prvi ni zadnji put da se novi/bivši koškaju po novinama, uglavnom, nažalost, ispod pojasa. Viđeno već sto puta. No, ono što je fascinantno u cijeloj ovoj priči je maestralno zabavno i očekujem da će pravi cirkus tek uslijediti; miriše na senzaciju. Dakle, aktualnom bendu 'Pravila igre' savjetnica za management jest Ivana Nobilo, a sada već bivšem pjevaču Marku Kutliću Dubravka Cetinski. Bivša i sadašnja žena popularnog Tonija u 'chick-fight-u' oko 'Pravila igre' - benda koji je sam Toni najviše proslavio angažirajući ih kao svoju predgrupu. Što mislite koja žena će pobijediti? Bivša ili sadašnja?!", napisao je Strukar.

Podsjećamo, Tony Cetinski je danas u statusu napisao da se nad pjevačem Markom Beloševićem "vrši mobing" te da ga se "sramotno pokušava diskreditirati", nakon što se počelo šuškati o razmiricama u bendu.

Pročitajte više