Nominirane za Oscare čekaju paketi vrijedni 1,5 milijuna kuna, evo što je unutra

Screenshot: Youtube

ZLATNI kipić će u svakoj od kategorija kući odnijeti samo pobjednici, ali među nominiranima za Oscara nema gubitnika jer će svaki od njih dobiti vrećicu ispunjenu luksuznim promotivnim proizvodima. Ove godine je ukupna vrijednost sadržaja te vrećice, piše Forbes, 225 tisuća dolara (oko milijun i pol kuna). 

Poklon vrećica se ovdje koristi samo simbolično jer pokloni osigurani za nominirane ne bi stali u jednu vrećicu pa im se obično dostave na adresu oko tjedan dana prije ceremonije. Dodjeljuju se nominiranima u top kategorijama, a ukupno ih bude 25. Ove godine je jedna manje jer je Scarlett Johanson nominirana u dvije kategorije, a dobit će samo jednu vrećicu. Bitno je napomenuti da poklon vrećice ne dodjeljuje Akademija, već marketinška kompanija Distinctive Assets. 

Ove godine će se među luksuznim poklonima naći Hotsy Toty Haus bombice za kupanje vrijedne 75 dolara, povez za meditaciju s potpisom Musea vrijedan 250 dolara, vaučer za 12- dnevno krstarenje na jahti Scenic Eclipse na koju stane 220 gostiju, a na kojoj će se za njih brinuti batler. Ovo je najvrjedniji poklon u vrećici i košta nevjerojatnih 78.190 dolara. Jahta je opremljena s dva helikoptera, spa-centrom, a postoji i mogućnost izleta podmornicom. Destinacije će uključivati Antarktiku i Mediteran, prenosi Forbes. 

Tu je također romantični izlet u španjolski svjetionik koji je pretvoren u luksuzni hotel (noćenje košta između 1300 i 1800 dolara), 25 tisuća dolara vrijedni kozmetički tretmani, a najjeftiniji poklon su crne čokoladice Milanos u setu od 10 komada koje koštaju nešto manje od pet dolara. 

Budući da su svi nominirani za Oscare i sami prilično bogati, ponekad se dogodi da odbiju primiti vrećicu te je doniraju onima manje imućnima, ali ove godine ni jedan od njih zasad nije najavio donaciju. 

Što se još nalazi u vrećici provjerila je Insiderova novinarka, a kako su joj se svidjeli pokloni, možete provjeriti u videu. 

Pročitajte više