Nova Miss Universe Hrvatske za Index: Titula će mi sigurno otvoriti mnoga vrata

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Press

Zrinka Čorić proglašena je novom Miss Universe Hrvatske i predstavljat će Hrvatsku na 73. izboru za Miss Universe, koji se ove godine održava u Meksiku. Index je kratko razgovarao sa Zrinkom, koja nam je otkrila prve dojmove nakon pobjede.

"Svaka cura očekuje isto, ali ja sam osoba koja vjeruje u sebe i nekako mislim za sebe da sam to i zaslužila", rekla je.

 

Pitali smo je kako očekuje da će joj karijera izgledati nakon pobjede. "Što se tiče privatnog života, mislim da se ništa puno neće promijeniti. Sigurno će titula otvoriti mnoga vrata, ali bitno je da ja ostanem svoja i to iskoristim na najbolji mogući način", rekla je.

Ovo joj je drugi put da se natječe na izboru za Miss Universe Hrvatske

Smatra da će njezino natjecanje na svjetskom izboru Miss Universe biti "predivna predstava Hrvatske" te misli da će se na njemu istaknuti svojom energijom. "Iskrena energija i karizma koju ja imam", rekla je.

Pitali smo je koja od bivših hrvatskih Miss Universe joj je uzor. "Posebno Andrea Erjavec, prvenstveno što je bila djevojka koja je stvarno pokazala što znači preokrenuti cijeli svijet, izaći iz zone komfora. I Mia Rkman. To su definitivno cure koje su imale veliki značaj", rekla je.

Susretala se, kaže, s predrasudama otkako se prijavila na izbor. Ovo joj je drugi put da se borila za titulu Miss Universe Hrvatske. "Bila sam spremna ići prema cilju, pa makar i po drugi put. Vjerovala sam u sebe. Možda tad nije bilo pravo vrijeme, ali pravo vrijeme je došlo sada", kaže Zrinka.

Obitelj i prijatelji su, kaže, ponosni na nju. "Jedva čekam da s njima proslavim ovaj uspjeh", rekla je.

Pročitajte više