Novak Đoković je posljednjih godina samo za obrazovanje u Srbiji dao nevjerojatan iznos novca

Foto: Instagram

SUPRUGA Novaka Đokovića gostovala je u jutarnjem programu jedne srpske televizije i otkrila detalje iz svog života koji do sada nisu bili poznati. Javno je progovorila i o novim projektima Fondacije Novak Đoković koja izdvaja golem novac za obnovu škola i vrtića u Srbiji.

Jelena je danas supruga najbogatijeg sportaša u Srbiji i direktorica Fondacije Novak Đoković, ali je njezin životni put bio puno teži nego što se do sada pretpostavljalo.

Jelena je otkrila da je počela raditi sa 14 godina kako bi skupila dovoljno novca za studij u Italiji.

"Radila sam kao šankerica, kuhala sam kavu i radila u kladionici kako bih skupila novac za kartu do Italije gdje sam htjela studirati", otkrila je Jelena koja je budućeg supruga upoznala nakon što je upisala studij.

Fondacija Novak Đoković djeluje već deset godina, a do sada je samo za pomoć obrazovanju u Srbiji donirala više od deset milijuna eura, odnosno više od 73 milijuna kuna.

Novak Đoković i njegova supruga obnavljaju škole i vrtiće u domovini, a tu njihov humanitarni rad ne prestaje. Osim u obrazovanje djece, uključeni su u brojne projekte koji pomažu mladim poduzetnicima u njihovoj zemlji.

Pročitajte više