Baby Lasagna prisjetio se kako je radio kao sobar: Potjerali su nas kući prvog dana

Screenshot: HRT/Facebook

BABY LASAGNA u utorak, 7. svibnja, nastupa u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga. Iste večeri na HRT-u će se emitirati i dokumentarna emisija Ususret Eurosongu - Baby Lasagna, a na Facebooku je objavljen dio u kojem je glazbenik pokazao kako se snašao u ulozi sobara.   

"Išao sam u srednju školu, smjer hotelijersko turistički tehničar. Puno smo radili u biti kao recepcioneri, ali smo morali jedno ljeto raditi kao sobari", objasnio je. 

Ususret Eurosongu - Baby Lasagna: Kako se Baby Lasagna snalazi kao sobar?

Zanima vas kako se Baby Lasagna snalazi kao sobar? Evo mali sneak peek iz emisije "Ususret Eurosongu - Baby Lasagna". Zlata Mück Sušec doznala je mnogo toga o Marku Purišiću družeći se s njim u rodnoj Istri. Za one koji žele znati više: sve možete saznati u utorak 7. svibnja u 20:15 na HTV1 #eurovision #eurovision2024 #escmalmö #esc2024 #babylasagna #rimtimtagidim

Posted by Dora HRT on Tuesday 30 April 2024

"Totalno se sjećam kako su nas prije 12 godina učili raditi krevete", prisjetio se pa pokazao primjerom. 

"Ako se dobro sjećam, praksa je trebala trajati mjesec dana. No, voditeljica je vidjela da ništa od nas i nakon prvog dana nas je poslala kući i rekla da za mjesec dana dođemo po potpis", ispričao je, dodajući kako zapravo svako ljeto radi kao sobar jer s djevojkom Elizabetom čisti apartmane. 

Pročitajte više