Novak prije testa bio u kontaktu s mnogima, među njima poznati glumac i glazbenica

Foto: Instagram

NAKON što je objavljeno da je Novak Đoković pozitivan na koronavirus, srpski mediji prisjetili su se gdje su ga i s kim viđali zadnjih dana.

Prije nego što su doznali da su zaraženi, Novak i Jelena Đoković bili su u jednom beogradskom klubu u društvu tenisača Filipa Krajinovića i Nenada Zimonjića, Aleksandra Zvereva i njegove izabranice, kao i glumca Miloša Bikovića.

S njima je i bila Anđela Jovanović, kći glumačkog para Branke Pujić i Dragana Jovanovića. Inače, Branka Pujić i Dragan Jovanović su prisustvovali turniru u Beogradu, navijali su s tribina.

Nakon što su Novak i Jelena testirani, a test je pokazao da su pozitivni, Đoković je poslao priopćenje javnosti.

"Sve što smo napravili u proteklih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera s idejom da pomognemo tenisačima iz regije, da im omogućimo uvjete da igraju, ostvare prihode, i tako lakše prebrode ovaj težak period. U isto vrijeme, željeli smo poslati poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi", poručio je.

Na Adria Touru je nastupala i lijepa pijanistica Lola Astanova, koja se u jednom trenutku s Đokovićem i zagrlila.

Pročitajte više