Nove fotke razularene Sarah: "Takva prostakuša ne pristaje uglađenom Georgeu Clooneyu"

IAKO Sarah Larson na crvenom tepihu ostavlja dojam prave sofisticirane dame, fotografije koje su ovih dana izašle u javnost impliciraju nešto potpuno suprotno. Snimljene su u Las Vegasu prošlog srpnja, mjesec dana nakon što je upoznala svog sadašnjeg dečka Georgea Clooneya, i to u baru u kojem je radila kao konobarica. Holivudski dušebrižnici slažu se - "takva prostakuša ne pristaje uglađenom glumcu".

Fotografije prikazuju 28-godišnju Saru Larson kako liže časopis u pijesku, a na nekoliko se fotki jasno vidi kako se zabavlja u klubu s kolegom konobarom. Nova neugodnost za "uglađeni par" stigla je samo nekoliko mjeseci nakon što su svjetske medije obišle fotografije na kojima Sarah pozira u golišavom izdanju, a snimljene su dok se pokušavala probiti kao model.

Prijatelji Georgea Clooneya za pridošlicu u njihovo elitno društvo kažu kako je srdačna i nenametljiva, te kako je popularni holivudski frajer zaljubljen kao nikad prije. Par se, podsjećamo, upoznao u noćnom klubu Moon u lipnju prošle godine, a otad su nerazdvojni. Zajedno su doživjeli i prometnu nesreću, nakon koje je Clooney crvenim tepihom šetao u zavojima, a ona na štakama.

D.K.
Foto: Star

Pročitajte više