Novi detalji samoubojstva: Oglasila se i supruga preminulog pjevača Linkin Parka

Foto: Rex/Cover Images

TJEDAN dana nakon samoubojstva Chestera Benningtona javnosti se obratila njegova dugogodišnja supruga Talida Beninngton. Shrvana Talinda fanovima Linkin Parka i svima koji ovih dana žale za preminulim pjevačem obratila se putem magazina People, a njezina poruka dirnula je čitav svijet.

"Prije tjedan dana izgubila sam svoju srodnu dušu, a moja djeca su izgubila svog heroja, svog tatu. Moj život s Chesterom bio je bajka, a sada se sve pretvorilo u neku strašnu Shakespeareovu tragediju. Kako da sastavim svoju polomljenu dušu? Kako da krenem dalje?", započela je emotivnu poruku shrvana Talinda.

"Znam samo da ću odgajati našu djecu svakim atomom ljubavi koji mi je ostao. Željela bih da znate da osjećamo vašu ljubav i podršku, i da se i mi suosjećamo s vama. Moj muž je bio bistar čovjek, pun ljubavi, a njegov glas anđeoski. Napokon se oslobodio boli, i sada pjeva u našim srcima. Iako su moja djeca jako mala ostala bez tate, znam da ćete nam svi pomoći očuvati uspomenu na njega. Molim Boga da nam svima da snage u ovim trenucima. Počivaj u miru, ljubavi", napisala je Talinda.

Chester Bennington se objesio 20. srpnja i to na vratima svoje spavaće sobe u Los Angelesu. Detalji sprovoda još uvijek nisu poznati, ali obitelj želi privatni pogreb daleko od očiju javnosti. Iako se pojavila ideja da ga pokopaju do njegovog prijatelja Chrisa Cornella, obitelj ne želi to groblje, jer žele sačuvati privatnost sprovoda.

Pročitajte više