Novi film Joaquina Phoenixa toliko je intenzivan da se glumac srušio na snimanju

Foto: YouTube

AMERIČKI glumac Joaquin Phoenix onesvijestio se tijekom snimanja svog novog filma, Beau is Afraid. Film redatelja Arija Astera navodno je bio toliko težak za snimanje da se Phoenix u jednom trenutku srušio.

Horor-filmaš Aster je poznat po veoma intenzivnim narativima i veoma slikovitim scenama, a ovaj put one su bile previše čak i za oskarovca Phoenixa. U filmu Phoenix glumi paranoidnog tipa koji strada u misterioznoj prometnoj nesreći i završi na nekom bizarnom mjestu te se pokušava vratiti svojoj majci, koju glumi Patti LuPone.

 

Srušio se na snimanju

Redatelj je nakon premijere u New Yorku odgovarao na pitanja gledatelja, a tada je ispričao i događaj sa snimanja, kada se Phoenix onesvijestio. Objasnio je kako to nije bilo za vrijeme snimanja njegove scene, već da je pao u nesvijest kada je scenu snimala LuPone.

"Phoenix je pomagao kod snimanja scene s LuPone i bio je u kadru. Bila je ta veoma intenzivna scena za Patti i kadar je bio na njoj, a onda se Joaquin samo srušio. Bio sam jako ljut zbog toga što smo imali jako dobar pokušaj", rekao je Aster i potom nastavio.

"Sve je bilo tako konfuzno, otišao sam iza ugla i vidio Phoenixa da je kolabirao. Znao sam da nije dobro jer su ga ljudi dodirivali i pokušavali mu pomoći, a ako je to dozvolio, onda mu je stvarno bilo loše. Ima nešto poetično u tome da se srušio tijekom tuđe scene", zaključio je Aster.

Film Beau is Afraid izlazi 21. travnja 2023. godine, a mnogi mu predviđaju približan uspjeh kao i prethodnim Asterovim filmovima, Hereditary i Midsommar.

Pročitajte više