"Novi James Bond" privukao poglede na crvenom tepihu s 24 godine starijom suprugom

Aaron Taylor-Johnson

Biografski film o životu glazbene dive Amy Winehouse stiže na svjetska kinoplatna, a režirala ga je Sam Taylor-Johnson (57), inače supruga glumca Aarona Taylora-Johnsona (33), koji je dobio službenu ponudu da bude novi James Bond. Par se pojavio na premijeri filma u Londonu.

U posljednje vrijeme mnogi ih kritiziraju zbog velike razlike u godinama. Upoznali su se na setu filma Nowhere Boy. On je tada imao 18, a ona 42 godine. Aaron je Samanthu zaprosio godinu dana kasnije. Glumac je nakon vjenčanja 2012. uzeo i Samanthino prezime, a i ona njegovo.

"Ono što morate shvatiti je da sam ja s 13 godina radio stvari koje većina ljudi radi u 20-ima. Radite nešto prebrzo za druge? Ne razumijem to. Kojom brzinom biste trebali uživati u životu? Meni je to bizarno", rekao je glumac nedavno u opsežnom intervjuu za Rolling Stone. 

Par ima dvije kćeri, Wyldu Rae (13) i Romy Hero (11), a Taylor-Johnson je očuh Angelice (26) i Jessie (17), kćeri iz braka Sam Taylor-Johnson s njezinim prvim suprugom, trgovcem umjetninama Jayem Joplingom.

Pročitajte više