Novi rekord Brangeline: Fotke blizanaca za 22 milijuna dolara

ANGELINA i Brad navodno će ekskluzivne slike svojih blizanaca prodati za 22 milijuna dolara, čime će za 4,5 milijuna nadmašiti blizance Jennifer Lopez. Isto toliko milijuna koštala je vila koju su nedavno kupili u Francuskoj, a u kojoj će slavna glumica roditi blizance.

Angelina je 2007. godine fotografije svoje kćeri Shiloh prodala časopisu People, ali samo za američko tržište, po cijeni od 4,5 milijuna dolara. Časopis Hello je za ostatak svijeta otkupio prava za 3,8 milijuna, pa je slika malene Shiloh postala najprodavanija celebrity slika jedne bebe svih vremena. Par je cijeli iznos donirao u dobrotvorne svrhe.

"Zbog dobrog osiguranja, fotografije djece nije moguće dobiti ilegalno pa su zvijezde pribjegle prodaji ekskluzivnih prava", rekao je Barry Levine iz National Enquirera. "Angelina će roditi curicu i dečka. Jako je sretna i ne može dočekati dan kada će roditi. Djeca će biti različitog spola zbog tretmana za plodnost, kojeg je uzimala za pomoć pri ovulaciji", otkrio je izvor blizak paru. Angelina planira blizance roditi u Francuskoj, gdje su kupili imanje za 22 milijuna dolara.
 
"Naša obitelj se širi jako brzo. Imamo dosta odgovornosti jedni prema drugima. Svaki prigovor i nesuglasica nas još više zbliže. Uživam u svakom trenutku koji provedem s djecom i Bradom", rekla je Angelina. "Ne odgajamo svoju djecu u Hollywoodu i oni ne idu s nama na set svaki dan. Putujemo svi zajedno svijetom i mnogo toga zajedno radimo", izjavila je za Entertainment Tonight.

P.S.

Pročitajte više