Novi rekord na Index Oglasima - aktivno 40.000 oglasa osobnih automobila

Foto: Index Oglasi/Unsplash

INDEX OGLASI su oborili još jedan u nizu fantastičnih rekorda - od danas se možemo pohvaliti s čak 40 tisuća aktivnih oglasa osobnih automobila! Uvjerljivo smo najveći besplatni oglasnik u Hrvatskoj, a naša rubrika osobnih automobila je jedna od najbrže rastućih rubrika u cjelokupnoj ponudi na domaćem webu. 

Ovu posebnu prigodu iskoristit ćemo i tako da vam predstavimo tri interesantna automobila koji se na Index Oglasima prodaju za 40 tisuća kuna  

Audi A3 Coupe

Ovaj atraktivni Audi A3 Coupe iz 2004. godine redovno je održavan, radi bez greške i izgleda jako očuvano. Vlasnik tvrdi da je u automobil uloženo jako puno, a to se i vidi na slikama. Audi je do sada prešao 290 tisuća kilometara, dolazi registriran do ožujka sljedeće godine, a vaš može biti za 40 tisuća kuna. 

VW Golf V

Ovaj Golf V iz 2005. godine dolazi s 2.0 TDI motorom od 140 konjskih snaga, prešao je 196.240 kilometara i redovno je održavan pa posjeduje i servisnu knjižicu. Registriran je do 24.12.2019. godine, a do sada je imao samo jednog vlasnika koji ga prodaje jer mu je postao višak.

Škoda Octavia

Škoda Octavia iz 2006. godine dolazi u zlatnoj boji s efektom, ima 193 tisuće prijeđenih kilometara i dobro je opremljena. Trenutno je u posjedu drugog vlasnika, garažirana je i prodaje se registrirana do trećeg mjeseca 2020. godine. Isplati se pogledati oglas. 

Mnogo je razloga zašto svoje oglase postavljate baš na našoj web stranici, a vjerujemo da je jedan od najvažnijih taj što smo potpuno besplatni. Registraciju i objavu oglasa ne naplaćujemo! Niti jedan oglas, niti u jednoj kategoriji. Index Oglasi su potpuno besplatni i takvi će ostati zauvijek.

Osim toga, svakodnevno na našoj Facebook stranici dijelimo 20-ak vaših najatraktivnijih i najkreativnijih oglasa i tako vam direktno pomažemo u prodaji. Naši oglasi automobila redovno skupe po 10 tisuća pogleda, a često se dogodi da ta brojka bude i višestruko veća. Osim broja pregleda, možemo se pohvaliti i brzinom kojom naši korisnici prodaju svoje automobile na našem oglasniku. Za sva pitanja i probleme na koje naiđete prilikom kupovine ili prodaje na Index Oglasima stojimo vam na raspolaganju. Odgovaramo na sve poruke i to u najbržem mogućem roku.

Index Oglase pregledajte ili besplatno predajte na adresi www.index.hr/oglasi.

Pročitajte više