Novi val akcija i sniženja u Turbosport i Urban Republic trgovinama

AKO NISTE među sretnicima koji u ovim vrućim ljetnim danima osvježenje koliko-toliko pronalaze u moru, onda zasigurno vršite zadnje pripreme za odlazak na more. Urban Republic i Turbosport pobrinuli su se da vam ti planovi ne oduzmu ono najvažnije - vrijeme i novac.
 
U tijeku je akcijsko sniženje Protest kupaćih kostima koje traje do kraja srpnja, kao i Coconut te Urban Republic kolekcija. Da podsjetimo, Urban Republic kupaći kostimi i ove godine nude veliki izbor modela, kao i razne mogućnosti kombiniranja. Kombinacijom odgovarajuće veličine gornjeg i donjeg dijela, ali i različitih modela, moguće je osigurati vlastitu unikatnu kombinaciju.
 
Oni koji žele kao i svako ljeto ostaviti upečatljiv dojam na plaži, odabrat će između modela s neodoljivim retro točkicama ili pak prugicama intenzivnih boja. Ne propustite odabrati barem jedan primjerak vašeg originalno smišljenog kostima jer u tijeku je akcija od minus 30 posto - neponovljive cijene - donji dijelovi od 48,99 kuna, a gornji dijelovi kostima već od 55,99 kuna, vrijede za Urban Republic i Coconut kolekcije kupaćih kostima, dok Protest modele na akcijskom sniženju od 40 posto možete pronaći po cijeni već od 129,99 kuna.

Muški dio populacije pronaći će zanimljive i trendy modele kupaćih kostima Maui&Sons u Turbosport trgovinama po cijeni od 149,99 kuna, a North Spirit slip gaćice za nevjerojatnih 69,99 kuna.

Više o kolekcijama, sniženjima i aktualnim akcijama pronađite na www.urban-republic.com i www.turbo-sport.com.

Pročitajte više