Nude satnicu od 850 kuna, ali nitko ne želi podučavati njihovu djecu: "Vragovi"

Screenshot: Youtube

JEDNI SU roditelji iz Velike Britanije potencijalnog tutora za svoje klince odlučili privući pomoću velike plaće, prenosi Metro. 

U oglasu su naveli da su tutoru spremni ponuditi satnicu od 100 funti (oko 850 kuna), a s klincima bi trebala ostati 12 sati tjedno. U nastavku su objasnili zašto su spremni izdvojiti toliko novca. 

Naime, naveli su kako su njihova djeca uspjela otjerati sedam tutora svojim ponašanjem pa su objasnili da trebaju nekog tko će biti u stanju disciplinirati njihovu djecu. Također im je bitno da ih može podučavati pisanju i matematici. 

"Ranije su tutore znali fizički napasti, vikati i psovati na njih. Također su im znali raditi spačke, primjerice gađati ih brašnom i jajima. Zadnji tutor je uspio izdržati samo dva tjedna, odustao je nakon što su ga zaključali u garažu i ostavili u njoj dva sata. Onaj prije toga je našu djecu nazvao 'reinkarnacijom đavla'", otkrili su. 

Objasnili su da imaju dvije kćeri stare pet i 11 godina, kao i sedmogodišnje blizance. Priznali su da nije lagan posao čuvati ih, ali tvrde da njihova djeca nisu "vragovi" kako su ih neki nazivali, već ih jednostavno do sad "nisu edukativno stimulirali pravi ljudi". 

Osoba koja bude imala hrabrosti preuzeti brigu za ovu djecu bi, prema željama roditelja, trebala imati petogodišnje iskustvo u radu s djecom, a sa svakim od četvero djece bi trebala imati jedan na jedan poduku u trajanju tri sata tjedno. 

Pročitajte više