Nuša Rojs jasno dala do znanja koliko je boli briga za Miju Matića

Foto: Instagram

SLOVENSKA pjevačica Nuša Rojs želi što prije zaboraviti hrvatskog Gospodina Savršenog Miju Matića.

Iako je na kraju showa obećala da će ostati prijatelji unatoč tome što ju je njegova odluka da ne nastave vezu povrijedila, čim se prašina malo slegla, Nuša je Miju izbrisala s popisa ljudi koje prati na Instagramu. 

S druge strane, Mijo i dalje prati sve Nušine objave.

Nuša je dan nakon finala na Instagramu napisala da veza nije uspjela.

"Dragi moji, svim svojim srcem željela sam da traje, nažalost nije. Ako ste vi razočarani, kako mislite da je meni? Napravila sam sve što je bilo moguće s moje strane, i molim vas ne sudite, ne pitajte me ništa...Možete sami vidjeti kako tužne pjesme pjevam u zadnje vrijeme", napisala je.

Potom je u intervjuu za RTL otkrila što se točno događalo nakon showa.

"Bila sam jako sretna i ostala sam u Zagrebu. Pokazao mi je Zagreb, pokazao mi je kako živi, upoznao me s prijateljima. I onda sam došla u Zagreb još jedanput i još jedanput i još jedanput... I onda sam saznala od kolega da u Zagrebu traže baš Slovenku za jedno radno mjesto. On je rekao: 'Da, stvarno, to bi bilo dobro.' Ali u isto vrijeme vidjela sam da se malo distancirao", ispričala je Nuša.

"Malo se preplašio toga. Nije mi više pisao, bilo mi je teško. Nakon četiri dana se javio i napisao mi da je malo razmišljao o tome i da se ne osjeća više kako se osjećao. I da je bolje da se više ne viđamo da ne bih bila povrijeđena. Ali, Mijo, ja sam već povrijeđena", rekla je.

Nakon tri dana šutnje na društvenim mrežama, koje su se ispunile negativnim komentarima i prijetnjama, Matić je odlučio jednom rečenicom sažeti sve što se događalo.

"Život je prekratak da bi se živio u laži i zavaravanju drugih i sebe", poručio je.

Pročitajte više