Nuša priznala: "Zbog Mije sam se htjela preseliti u Zagreb, povrijeđena sam"

Nuša priznala: "Zbog Mije sam se htjela preseliti u Zagreb, povrijeđena sam"
Screenshot: RTL

NUŠA ROJS progovorila je o odnosu s Gospodinom Savršenim Mijom Matićem nakon showa. Nuša je Antoniji Blaće u RTL Exkluzivu otkrila kako je izgledao njihov odnos prije nego što su prekinuli.

"Mijo je bio ko malo dijete - Nuša, jesi sad sretna? Sad smo samo mi, bez kamera. Ja sam bila iznenađena, kao on stvarno želi biti sa mnom", ispričala je Nuša kako se Mijo ponašao prema njoj nakon showa. 

"Bila sam jako sretna i ostala sam u Zagrebu. Pokazao mi je Zagreb, pokazao mi je kako živi, upoznao me s prijateljima. I onda sam došla u Zagreb još jedan put i još jedan put i još jedan put... I onda sam saznala od kolega da u Zagrebu traže baš Slovenku za jedno radno mjesto. On je rekao: 'Da, stvarno, to bi bilo dobro.' Ali u isto vrijeme vidjela sam da se malo distancirao", ispričala je Nuša.

"Malo se preplašio toga. Nije mi više pisao, bilo mi je teško. Nakon četiri dana se javio i napisao mi da je malo razmišljao o tome i da se ne osjeća više kako se osjećao. I da je bolje da se više ne viđamo da ne bih bila povrijeđena. Ali Mijo, ja sam već povrijeđena", rekla je Nuša.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara