Obitelj Seana Conneryja putuje Škotskom da prospu njegov pepeo, unuka objavila fotke

Foto: Instagram/EPA

SASKIA CONNERY (26), modna dizajnerica i unuka pokojne glumačke zvijezde Seana Conneryja, podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu neobičnu priču. Naime, ona i drugi članovi Conneryjeve obitelji su iznajmili Royal Scotsman Train kako bi proputovali Škotsku i po toj zemlji prosuli pepeo slavnog glumca.

Na putovanje je, pišu britanski mediji, krenulo pedesetak članova obitelji. Pepeo je prosut na više različitih lokacija, a u vlaku se obitelj prisjećala Conneryja dobro se pritom zabavljajući.

Na fotografijama se vidi kako ekipa uživa u hrani i piću, a mogu se vidjeti i tradicionalne škotske nošnje.

Ove bi godine bio napunio 92 godine

Da je živ, glumac bi 25. kolovoza ove godine bio napunio 92 godine. Saskia Connery obilježila je taj datum na Instagramu objavivši fotografiju sebe i djeda.

Sean Connery je preminuo 31. listopada 2020. godine, u dobi od 90 godina. Umro je u svom domu na Bahamima. Micheline Roquebrune, Conneryjeva udovica, još je ranije otkrila da je njegova posljednja želja bila da se "vrati u domovinu".

"Bio je prekrasan i proveli smo divan život zajedno. Bio je uzor za muškarce. Bit će mi jako teško bez njega, svjesna sam toga, ali nije moglo trajati zauvijek, a on je otišao u miru", izjavila je Roquebrune povodom smrti svog supruga.

Pročitajte više