Obiteljska kriza kod Kardashiana: "Ako pišeš loše o mami, doći ću po tebe"

Foto: Instagram

Najpoznatija obitelj na svijetu, Kardashiani, prolaze kroz jednu od većih drama u njihovim ionako dramatičnim životima.

Problem se pojavio kad je Caitlyn Jenner, transrodna zvijezda, odlučila napisati memoare u kojima je, po mišljenju ostalih, otkrila previše.

Njena nekadašnja suprug Kris Jenner s kojom je bila u braku pune 23 godine našla se posebno pogođena ovim postupkom, a čini se da su kćeri stale na njezinu stranu.

"'Mama je uznemirena zbog ovoga. Ako su ovo tvoji osjećaji, poštujem to, ali moraš razumjeti to da i ona ima svoje osjećaje. Pročitat ću knjigu i onda ću ti iskreno reći što mislim o svemu, ali ako u njoj pišeš loše o mami, znaj da ću doći po tebe", rekla je Kim Kardashian u razgovoru s Caitlyn.

"To me doista uznemiruje, ali jednostavno moram biti iskrena u knjizi i ispričati kako se osjećam. Uvijek ću voljeti vašu mamu. Ne mislim naše 23 godine zajedničkog života i podizanja ove obitelji izvući na površinu", odgovorila joj je povrijeđena Caitlyn.

Caitlyn je nadodala da je predugo živjela s tajnama i da je napokon prodisala kad je počela biti iskrena prema sebi.

Kad je odlučila promijeniti spol, cijela ju je obitelj podržala, ali s objavljivanjem memoara nisu pokazali toliko razumijevanja.

Njena kći Kendall Jenner također se razočarala ovim potezom.

"Razgovarala sam s Kim o tatinoj knjizi i složile smo se da mnogo toga što je napisao nije istinito. Čak i ne mislim da namjerno laže, on na neki uvrnuti način vjeruje da se to doista tako dogodilo. On jednostavno govori jako ružno o našoj obitelji bez razloga, to je ludo!", rekla je ona.

Sama Kris je na sve reagirala vrlo emotivno.

"Ako se netko nakon 23 godine koje je proveo sa mnom ovako osjeća, onda ću samo reći da ja imam svoje uspomene i smatram ih lijepima. Odlučila sam biti veća osoba i poželjeti joj sve najbolje. Žao mi je što tako negativno gleda na naše zajedničke uspomene", rekla je kroz suze.  

Pročitajte više