Objava iz aviona razbjesnila roditelje: "Radije bih sjedila do psa nego do bebe"

Foto: Instagram

BROJNI roditelji napali su internetsku zvijezdu zbog objave da bi u avionu radije sjedila pokraj životinje nego bebe.

Angela Panari (24) podijelila je fotografiju s leta sa svojih 1,9 milijuna pratitelja na Instagramu na kojoj se žalila na dijete koje je plakalo u njezinoj blizini.

Glumica i manekenka iz Indonezije redovito objavljuje glamurozne fotografije i snimke sa svojih putovanja diljem svijeta. Na Insta Storyju napisala je kako bi radije dopustila kućnim ljubimcima ulazak u avion nego bebama.

Nakon samo pet minuta obrisala je objavu, ali netko je napravio screenshot i postala je viralna. Brojni roditelji optužili su je za neosjetljivost. "Prije nego što si narasla, i ti si bila beba. Želiš li biti ostavljena doma? Da tvoji roditelji uzmu životinju radije? Razmisli", poručila joj je jedna mama.

"Ispričavam se za svoju grešku koju sam napravila jer sam emotivna", rekla je Panari indonezijskom sajtu Detik Hot. "Bila sam ljuta pa sam objavila taj Story. Obećavam da neću ponavljati takvo ponašanje i ovo mi je lekcija."

Kasnije je dodala kako se osjećala loše zbog objave kad je vidjela majku djeteta. "Sažalila sam se nad njom jer je izgledala kao da je pod velikim stresom, a njezina je beba još uvijek bila histerična", rekla je

Panari je započela karijeru 2010. godine kad je sudjelovala u natjecanju za naslovnicu tinejdžerskog časopisa. Kasnije se pojavila u brojnim sapunicama, a veliku popularnost stekla je i na društvenim mrežama.

Nedavno je izrazila potporu kampanji za smanjenje razine plastičnog otpada u Indoneziji i širom svijeta.

Pročitajte više