Objava koja naljutila Hrvate: Podstanari ženi uništili stan i pobjegli bez plaćanja

Foto: Facebook

IZNAJMLJIVANJE stana dobar je izvor dodatnih prihoda, ali ujedno to zna biti i vrlo rizično. Na Facebooku postoji stranica nazvana Crna lista najmodavaca i najmoprimaca gdje se mogu naći brojni primjeri loših iskustava sa stanodavcima, ali i podstanarima.

Jedna se stanodavka ovih dana u toj grupi požalila na veliku štetu koju su joj napravili podstanari koji su na kraju pobjegli. "Doveli su u stan štene s ceste koje su ostavljali samo u stanu i sve je izgrizao, zapišao kutnu od 600 eura, krevet. Izgrizao zidnu komodu, štokove", kaže.

"Pobjegli su, računi neplaćeni, meni ovrha došla na mirovinu. Kažu daj im privatnost jer su kao platili čitavih 340 eura stanarinu (polog nisu). Podstanari iz pakla", požalila se ova stanodavka i dodala kako su joj kasnije ti podstanari i prijetili.

Policija: Podstanar nije ništa kriv

"Još mi je prijetio kao službena osoba. Neće proći. Njih ne vole inspektori koji svaki dan imaju posla sa kriminalom. Sutra idem tražiti zaštitu od policije da imam pisani trag ako mi se nešto dogodi. Bila sam na policiji i sve prijavila", napisala je.

Brojni su u komentarima ostali u nevjerici u kakvom su stanju podstanari ostavili stan. "Za ove postoji poseban krug u paklu", "Čini mi se da se njega već duže vrijeme i od strane više različitih ljudi po grupama spominje kao podstanara iz pakla", samo su neki od komentara.

Kontaktirali smo ovu stanodavku koja je željela ostati anonimna zbog svoje obitelji, ali nam je otkrila kakav je odgovor dobila od policije. "Dobila sam odgovor od Policijske postaje Zagreb. Načelnik Marko Rašić kaže da dotični nije ništa kriv", ispričala nam je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.