Objavili su fotografiju svojih umirućih roditelja, a priča iza fotke slomit će vam srce

Foto: Privatni album

TROJE djece fotografiralo je svoje roditelje u posljednjoj, terminalnoj fazi raka. Na fotografiji snimljenoj nekoliko dana prije njihove smrti, par u bolesničkoj postelji drži se za ruke. Fotografija prikazuje Mikea Benneta (57) i njegovu suprugu Julie (50) u hospiciju Merseyside u engleskom naselju Irby.

Mike Bennet umro je u ponedjeljak od tumora na mozgu, a Julie Bennet u nedjelju u St. John's hospiciju. Iza bračnog para ostalo je troje djece - Oliver (13), Hannah (18) i Luke (21). Rođaci i prijatelji obitelji Bennet pokrenuli su akciju prikupljanja novca za pomoć djeci i prikupljena sredstva na računu su već u prvih 24 sata broje se u tisućama funti.

Julie Bennet radila je kao učiteljica u osnovnoj školi u Sommervilleu, a rak jetre i bubrega dijagnosticiran joj je u svibnju prošle godine. Njezin suprug Mike borio se protiv tumora na mozgu od 2013. godine, a o njemu su se brinula djeca i Julie.

Prijateljica Heather Heaton Gallagher izjavila je kako je obitelj Bennet bila "poznata svima po velikodušnosti i ljubavi prema životu" te da "riječi ne mogu izraziti tugu za to što se dogodilo". Otkriva i da je Julie, kad je doznala da je bolesna, preusmjerila svoju energiju kako bi djeci stvorila što više lijepih uspomena.
 

Pročitajte više