Objavljen je spot o Luciji koja će predstavljati Hrvatsku na izboru za Miss svijeta

Screenshot: YouTube

Direkcija Miss Hrvatske službeno je predstavila videorazglednicu s kojom će se Lucija Begić predstaviti na izboru za Miss Svijeta. Natjecanje se održava u Indiji od 18. veljače do 9. ožujka, kada je veliko finale u New Delhiju. Mlada Ličanka se mjesecima već priprema.

Lucija će se u nacionalnim plesovima svijeta Dances of the World predstaviti u posavskoj narodnoj nošnji. Za humanitarnu aukciju u sklopu organizacije Beauty with a purpose, koju je prije 50 godina osnovala direktorica Miss World Julia Morley, Lucija će ponijeti sa sobom umjetničku sliku, rad umjetnika Dimitrija Popovića.

Hrvatska predstavnica se s trenericom Gabrijelom Kvesić pripremala i za kategoriju talent, u kojoj će se predstaviti mažoret plesom. Luciji je prije puta u Indiju sreću poželjela aktualna Miss Hrvatske 2023. Tomislava Dukić, koja će Hrvatsku predstavljati na 72. Miss svijeta sljedeće godine. Indijski veleposlanik u RH, Njegova Ekselencija Raj Kumar Srivastava, također je prisustvovao eventu povodom Lucijinog odlaska.

Pročitajte više