Ova scena je izbrisana iz novog Batmana - zbilja je jeziva

Foto: Youtube

MAT REEVES, redatelj posljednjeg Batmana, otkrio je obožavateljima jednu scenu koja nije uvrštena u film, a koja bi mogla razjasniti neke nedoumice vezane uz radnju.

Objašnjava praznine u radnji

Naime, mnogi su se gledatelji pitali kako to da je Joker znao za Riddlerove zločine ako je Riddler bio zatvoren u Arkham Asylumu. No u filmu se također otkriva da Riddler tamo nije bio sam, već da je s njim bio i jedan "prijatelj". Čini se da upravo ova izbrisana scena otkriva što je posrijedi.

Scena prikazuje razgovor u kojem Batman i Joker razgovaraju o Riddleru, a obožavatelji su je već usporedili sa scenom razgovora Hannibala i Clarice iz filma Kad jaganjci utihnu.

Zašto je scena izbačena?

Jezivi susret Batmana i Jokera fantastično je režiran i snimljen, a sadrži i puno efektnih i pamtljivih replika. Joker za Riddlera tvrdi da je on "nitko tko želi biti netko" i napominje da je to "jako, jako osobno" te Batmanu sugerira da je Riddler njegov najveći fan.

Sam je redatelj u jednom intervjuu priznao kako je ovu scenu izbacio iz završne verzije filma upravo zato što je previše intenzivna i upečatljiva pa se bojao da će zasjeniti scenu ispitivanja Riddlera, jednu od najvažnijih u filmu.

Pročitajte više