Objavljene poruke koje je nogometaš slao Divčevoj kćeri prije nego ga je ovaj napao

Foto: Instagram

PROŠLOG tjedna srpski su mediji pisali da je proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac fizički napao nogometaša Nišu Saveljića, s kojim je dotad bio prijatelj. Kako se tvrdilo, do sukoba došlo zbog toga što se Petra Divac, Vladina kći, požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje. 

Sad Kurir objavljuje poruke koje je Saveljić slao Petri Divac, ali i njene odgovore. Kako ističu, poruke im je proslijedila kći Vlade Divca.

"Iskreno ne bih volio da znaju. Baš mi je glupo. Ja ovako iskusan sam se postidio. Prvi put u životu da osjetim energiju kod nekog tako mlađeg. Oprosti", stoji u jednoj od poruka koje je Saveljić navodno pisao.

"Bonjour. Iskulira me", pisao je u drugoj poruci.

"Eee, ne, u gužvi sam pa nije telefon uz mene", odgovorila je Petra.

"U Sacramentu sam. Javi se", bio je uporan Saveljić.

Na kraju je objavljena i posljednja Petrina poruka nogometašu.

"Ovako, samo hoću da Vam kažem da sam razmišljala dugo o ovoj situaciji. Bila sam u šoku kad smo razmijenili onaj telefonski poziv i da sam se u trenutku loše osjećala i da sam bila nesnađena da Vam odgovorim drugačije ili kažem nije u redu. Kako je prošlo malo vremena skupila sam hrabrost da Vam kažem da nije u redu što ste pomišljali na to, a kamoli da ste htjeli i da to ostvarite. Ne znam kako biste se Vi osjećali u situaciji da se ovo događa Vašoj kćerki. Molim Vas, nemojte mi više pisati", napisala je.

Pročitajte više