Obožavatelje Jamesa Bonda šokiralo tko će pjevati temu za novi film: Bit će užas

Foto: Press

BILLIE EILISH otpjevat će glazbenu temu najnovijeg nastavka filma o Jamesu Bondu.

18-godišnja glazbena senzacija tako postaje najmlađa glazbenica u povijesti koja je otpjevala naslovnu pjesmu za Bonda. Vijest je objavljena na službenom Twitter profilu filmova o agentu 007. Billie je pjesmu napisala u suradnji sa svojim starijim bratom, glazbenikom Finneasom.

"Lud je osjećaj biti dijelom ovoga. Ogromna je čast moći napisati tematsku pjesmu za film koji je dio takvog legendarnog serijala. James Bond je najkul filmska franšiza ikad. Još sam u šoku", rekla je mlada Billie. 

No, reakcije na glazbeni odabir za Bonda na društvenim mrežama zasad i nisu toliko bajne.

"Žao mi je, ali ovo će biti grozno. Shvaćam da je kritičari hvale i da je mnogi vole, ali to neće biti nimalo u stilu Bonda. Bondove teme su pjesme za sva vremena, ne ono što je trenutno in", "Meh... Bilo je i drugih opcija. Ova cura je trenutno hip, ali nije na tom nivou", "Svaka njoj čast, ali ništa neće nadmašiti You Know My Name Chrisa Cornella", "Oh Bože, kako su nekad moćni sad pali...", "Samo ne", "Zamislite samo zamijeniti Skyfall od Adele s ovim...", "Uh... Ima težak zadatak", komentari su koji su preplavili objavu na Twitteru.

Novi nastavak zove se No Time To Die i izlazi u travnju 2020. godine. Bonda glumi Daniel Craig.

Billie Eilish tinejdžerska je glazbena senzacija čija glazba ne oduševljava samo fanove već i glazbene kritičare. Njen debitantski album When We All Fall Asleep Where Do We Go jedan je od najpopularnijih glazbenih albuma 2019. godine.

Pročitajte više