Ocvali Julio Iglesias zgrozio Srbe pričom o kineskom aparatu za erekciju

LEGENDARNI latino zavodnik prije nekoliko je godina na zagrebačkom koncertu doživio tešku sramotu, jer je ulaznicu kupilo tek nekoliko stotina fanova koji su jedva popunili prve redove Doma sportova, a slično mu se dogodilo sinoć u beogradskoj Areni. Posjetitelja je, doduše, bilo puno više, ali 65-godišnji pjevač nije bio na visini zadatka, a Beograđane je neugodno iznenadila i njegova priča o kineskom aparatu za održavanje erekcije.

"Smatram da Julio Iglesias na koncertu nije dao svoj maksimum. Kada su u pitanju zamjerke za njegovo pjevanje, prva stvar je vezana za njegov prejak glas u odnosu na prateći bend koji je zbog toga tokom cijelog koncerta bio u sjeni njegovog glasa. Veliki minus je i to što je tokom večeri nekoliko puta prateće vokale ljubio u usta, što je potpuno neprimjereno njemu kao osobi i ovakvom događaju uopće. Također, cijelo je vrijeme pričao o nekim stvarima kojima nije mjesto na takvom skupu", izjavila je za srpski Blic Jelena Tomašević, njihova predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu i jedna od tisuća razočaranih nakon njegovog sinoćnjeg koncerta.

Iako beogradska Arena nije bila ispunjena do posljednjeg mjesta, pokazalo se kako Iglesias ipak uživa povjerenje kod beogradske publike, koje je nakon sinoćnjeg debakla, pišu tamošnji mediji, potpuno izigrano. Osim što je svoje najveće hitove otpjevao potpuno nezainteresirano, Julio Iglesias zgrozio je Beograđane priznanjem kako ga "polako, ali sigurno napušta spolna moć", te kako se zbog toga okrenuo čudima tehnike. "Kupio sam kineski aparat za održavanje erekcije, ali mi je doktor preporučio da ga rijetko upotrebljavam, da me srce ne bi izdalo", rekao je u šali, ali nitko se u dvorani nije nasmijao, već je pjevač nakon četrdeset godina na glazbenoj sceni proglašen - vulgarnim i jadnim.

Najveći playboy na svijetu?

Inače, Julio Iglesias smatra se jednim od najvećih pjevača u povijesti Španjolske. Prodao je više od 250 milijuna albuma, izdao ih je ukupno 77, i to na četrnaest jezika. Dosad je održao više od pet tisuća dvoranskih koncerata, a prošle je godine s petom suprugom Mirandom Rijnsburger dobio osmo dijete, sina Guillerma. Uvršten je na popis "najvećih seks legendi" zahvaljujući statističkom podatku sasvim očekivanom od jednog latino zavodnika - tvrdi da je spavao s više od tri tisuće žena.

D.K.

Pročitajte više