Od Bandića se oprostili i Ana Rucner, Vjekoslava Bach, Neda Ukraden...

Foto: Facebook

NAKON vijesti o smrti Milana Bandića društvene mreže prepune su reakcija.

Od dugogodišnjeg gradonačelnika Zagreba oprostili su se Marko Grubnić, Sandra Perković, ali i mnogi drugi iako je bilo i puno onih koji nisu imali lijepih riječi za optuženika USKOK-a koji je preminuo kao gradonačelnik.

Objavu Bandiću na Instagramu je posvetila i Anica Kovač. "Što je nebo tamnije, to su zvijezde sjajnije.. sijaj zvijezdo i čuvaj nas. #zbogomprijatelju😔
#pocivaoumirubozjem #vidimosegorejednogdana", napisala je bivša misica.

Objavu Bandiću posvetila je i glazbenica Vjekoslava Bach. "Voljela sam Vašu energiju, stav, voljela sam kako ste nas učili. Bili ste mi kao stariji brat, uljepšali mnoge dane... hvala za vjenčani dar, kojim ste uveličali moj dan, hvala i za zadnji projekt mojih jumbo plakata, uz rečenicu - 'Šefice, pa ti to zaslužuješ'... hvala dobri Milane na svakoj kavici na koju ste me zvali... Ova nedjelja je pretužna za mene... imali ste mali krug nas odanih koji ćemo Vas čuvati od zaborava... naš dragi šefe, naš kapetane...", napisala je na Facebooku.

I pjevačica Neda Ukraden posvetila mu je objavu. "Dragi Milane, beskrajno ti HVALA za veliku podršku i razumijevanje koje si nam pružao. Hvala ti što si bio čovjek koji nije pitao ko je ko i odakle dolazi. Čast mi je bila što sam te poznavala! Počivaj u miru!"

A sućut Bandićevoj obitelji izrazila je i Ana Rucner.

Pročitajte više