Od intimnih dijelova do Photoshop katastrofa: Najsramotnije fotografije slavnih na Instagramu

Foto: Instagram

ZVIJEZDA serijala "Ex on the Beach" Megan McKenna napravila je veliki gaf. Na Snapchatu je objavila video u kojem dodiruje penis svog dečka Jordana Daviesa. Iako je fotografiju izbrisala nakon nekoliko sekundi, to je ipak bilo presporo, jer su je revni korisnici interneta već spremili.

No to nije jedini gaf koji su slavni napravili kad su u pitanju društvene mreže. Prisjetili smo se njihovih najsramotnijih fotografija.

Tko može zaboraviti "mikrofon" Ariane Grande? Mlada pjevačica 2013. godine objavila je na Instagramu fotografiju slatke odjevne kombinacije, no fanovi su primijetili predmet u obliku penisa na podu iza nje. Iako je Ariana tvrdila da je riječ o mikrofonu, mnogi su i dalje uvjereni da je iza nje seks igračka.

Selena Gomez donedavno je ostavljala dojam nevine tinejdžerice pa su mnogi ostali iznenađeni kad je objavila fotografiju na kojoj joj se vidi bradavica.

Pjevačica je izašla s prijateljicama u veoma izrezanom topu, koji se prilikom fotografiranja dodatno spustio. Selena vjerojatno nije vidjela bradavicu kad je objavljivala fotografiju. Ili možda je?

Istu grešku napravila je AnnaLynne McCord, koja je objavila selfie u toplesu, no nije shvatila da nije dovoljno izrezala fotografiju. Doduše, nitko se nije bunio.

Na listi zvijezda koje su objavile fotografiju na kojoj im se vide bradavice nalazi se i Nicki Minaj. Pjevačica je htjela pokazati svoju novu frizuru i (pre)mali grudnjak, a pokazala je nešto drugo.

Voditeljica britanskog "X Factora" Caroline Flack zaboravila je da je netom ranije Instagram ukinuo "kvadrate" i da fotografija neće biti odrezana, a kad su je fanovi upozorili da joj se vide bradavice, brzinom munje obrisala je fotografiju. Ipak, oni koji su je upozorili sačuvali su tu fotografiju.

Zvijezda još jednog britanskog showa "Made in Chelsea" Louise Thompson objavila je fotografiju na kojoj stopalima zadovoljava svog dečka Alika Alfusa. Fotografija je izbrisana nakon deset minuta, a glasnogovornici para tvrdili su da joj je profil hakiran, no u to nitko nije povjerovao.

Njen kolega Alex Mytton našao se u problemima kad je njegova djevojka Nicola Hughes objavila selfie na kojem se u pozadini vidi on, potpuno gol. Nicoli je bilo potrebno 60 sekundi da shvati što je napravila.

Kim Kardashian svoju golotinju objavljuje namjerno pa fanove više zabavlja kad joj se omaknu greške u Photoshopu.

Najpoznatiji primjer je ovaj u kojem se po obliku vrata vidi da se zaigrala preuređujući fotografiju, ali i po fotografijama koje su tog dana snimili paparazzi, na kojima ipak nije toliko mršava.

Za kraj jedan domaći primjer. Snježana Mehun bila je uvjerena da svoju fotografiju šalje prijateljici, no ona je završila na Instagramu. Iako ju je obrisala, njeni pratitelji stigli su je spremiti. 

Pročitajte više