Od Showtimea se oprostilo dvoje kandidata, brat Natali Dizdar već ima obožavateljice

TIJEKOM ljeta više od tisuću kandidata nastupilo je pred tročlanim žirijem Showtimea, a sinoć je 16 najboljih nastupilo uživo pred publikom na Zagrebačkom velesajmu.

Žiri u sastavu Jacques, Ivana Husar i fashion guru Boris Banović nisu bili jako kritični pa je većina kandidata od njih dobila četvorke i petice, no njihovim glasovima i glasovima gledatelja dvoje kandidata je ispalo - Ivo Marinković i Daniella Eva Sanković.

Iva Ajduković, Valter Ilić, Mia Lešina, Franka Batelić, Dario Jerković, Mario Ponjavić, Anita Španec, Filip Dizdar, Kristina Petravić, Jelena Kapitanović, Mario Sambrailo, Valentina Trupinović, Artemija Stanić, Miro Tomić i iduće će subote svojim izvedbama pokušati ostati u showu.

Najupečatljivija sinoć bila je Artemija Stanić, najstarija natjecateljica, koja već dugo nastupa sa svojim bendom, no žiri nije siguran kako će se ona uklopiti u profil Showtimea. Unatoč tome dobila je tri petice i svojim glasom oduševila i žiri i publiku.

Najveći pljesak, ali i vrisak, od tinejdžerica u publici dobili su muški kandidati, među kojima i brat Natali Dizdar, Filip Dizdar, te Ivo Marinković koji je ispao iz natjecanja.

Foto: G.P.

Pročitajte više